Ring direkt på 010-516 38 16              

iPhone 6 Plus 64GB Silver Olåst | GOTT SKICK

Produktbeskrivning:
Begagnad iPhone 6 Plus, skärmen på den här modellen är hela 5,5 tum och har kristallklar upplösning. A8-chippet gör att telefonen har imponerande hastighet även när flera applikationer är igång samtidigt.

Skick: Gott skick
Operatörslås: Olåst
Garanti: 6 månader
Medföljer: Komplett laddare

Design
När Apple skapade iPhone 6 gick dom nog igenom varje detalj och material. På så vis kom dom fram till en mjuk och enhetlig form. En tunnare profil blev möjlig tack vara deras tunnaste display någonsin. Och intuitivt placerade knappar. Allt skapat i vackert anodiserat aluminium, rostfritt stål och glas. Det är tusen små detaljer som utgör någonting stort. Och i det här fallet, två stora saker. iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

Kamera
Varje dag tar folk fler bilder med iPhone än med någon annan kamera. Det är för att iSight-kameran gör det så otroligt enkelt. Nu, i tillägg till 1,5-mikropixel och ƒ/2.2 bländaröppning, är världens populäraste kamera full av teknologi för att hjälpa till att ta fler fina bilder.

Skärm
Storleken på den nya retina HD-skärmen på iPhone 6 och iPhone 6 plus är kanske det första du lägger märke till. Men upplevelsen är så mycket mer. Med nyskapande som ger högre kontrast, dual-domain pixlar för mer exakta färger och bredare betraktningsvinkel och en förbättrad polarisator är detta den tunnaste och mest avancerade Multi-Touch-displayerna som Apple någonsin gjortTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Information