Ring direkt på 010-516 38 16              

iPhone 8 Plus 64GB Röd Olåst | NYSKICK

Produktbeskrivning:
En helt ny design i glas. Världens populäraste kamera, nu ännu bättre. Det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone. Trådlös laddning som är gränslöst enkel. Och upplevelser i förstärkt verklighet som tidigare inte varit möjliga.

Skick: Nyskick
Operatörslås: Olåst
Garanti: 12 månader
Medföljer: Komplett laddare.

Design
Hur bygger man en iPhone av starkt glas som också kan laddas trådlöst? Genom att ta fram en ny typ av glas som förstärkts med en lasersvetsad stomme av stål och ett aluminium­band av samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Och utforma den ner till minsta mikron för att den ska tåla vatten.

Dubbla kameror
Med en stor 12 Mpx sensor kan du skapa fantastiska bilder även under sämre ljusförhållanden. Ett vidvinkelobjektiv med f/1.8 samt optisk stabilisering ger dig knivskarpa bilder och ett teleobjektiv med f/2.8 ger dig fantastiska bilder. Porträttläge ger dig naturlig återgivning av det du fotar och medporträttljusväljer dumellan en stor mängd olika belysningseffekter för DSLR-lika porträtt. iPhone 8 Plus ger dig möjligheten att spela in 4K video med upp till 60 fps eller slow motion videos i 1080p och upp till 240 fps.

Står emot vatten, stänk och damm.
iPhone 8 plus är precisionskonstruerad på mikroskopisk nivå för att skydda mot vatten, stänk och damm.

Trådlös laddning för en trådlös värld.
Vi har alltid tänkt att iPhone ska vara helt trådlös, fri från laddningskablar och hörlurssladdar. Med en baksida av glas och ett inbyggt system för trådlös laddning är iPhone 8 Plus utformad för en trådlös framtid.

Läs mer om iPhone 8 PlusTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Information