Ring direkt på 010-516 38 16              

iPhone SE 16GB Silver Olåst | DEMO EX NYSKICK

2499 kr
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
  Lägg i varukorg »
stockstatus Finns ej i lagret

Produktbeskrivning:
iPhone SE med 4" Retina-skärm, iOS 11 operativsystem, A9-chip, 12 megapixel iSight-kamera och fingeravtrycksläsare.

Skick: Nyskick (demo exemplar)
Operatörslås: Olåst
Garanti: 12 månader
Medföljer: Komplett laddare

  • 4-tums Retinadisplay
  • iSight-kamera med ƒ/2.2-bländare
  • A9-chip med 64-bit arkitektur
  • M9-coprocessor
  • Fingeravtrycksläsare

iSight-kamera
Med iPhone SE egna 12-megapixel iSight-kamera kan du som ovan nämnt ta kvalitativa bilder och fånga dina bästa ögonblick. Apple har jobbat intensivt med att utveckla såväl hårdvaran som mjukvaran i sin nya iSight-kamera. Apple har jobbat mot målet att vem som helst ska kunna ta en suverän bild, när som helt. Detta har Apple i många aspekter lyckats med, mycket tack vare de nya och användbara funktionerna som nu finns tillgängliga i din iPhone SE. Exempel på dessa funktioner är bland annat True Tone-blixt, Slowmotionvideo, Panoramabilder och fotofilter. 

A9-chip
Det nya A9-chippet är en stor förbättring mot tidigare modeller. A9-chippet ger dig nämligen dubbelt så snabb grafik och prestanda som det tidigare A7-chippet. Men detta är inte allt A9-chippet gör även iPhone 5S till världens första smartphone med 64-bitarsarkitektur. 64-bitarsarkitektur är samma arkitektur som du hittar i en stationär dator. Och eftersom iPhone SE operativsystem (IOS11) har utvecklats speciellt för 64-bitarsarkitekturen drar det också nytta av A9-chippet.

Touch-ID
iPhone SE Touch ID-funktion är lika unik som ditt fingeravtryck. Funktionen har tagits fram för att underlätta användningen av din iPhone, eftersom du kollar din iPhone otaliga gånger varje dag. Och att då knappa in en sifferkod varje gång tar inte bara tid utan är också krångligt/osmidigt. Men med iPhone SE finns det ett snabbare, enklare och smått futuristiskt sätt att komma åt innehållet på din telefon. Lösningen heter Touch ID, en helt ny fingeravtrycksläsare. 

Vinstmarginalbeskattning för begagnade varor.

Produkter
Information